Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyle3 ασκήσεις για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή

3 ασκήσεις για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή


Η γυμναστική έχει άπειρα οφέλη για το σώμα και το μυαλό μας, ενισχύοντας την αυτοεικόνα και την αυτοπεποίθησή μας. Αν θέλετε να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή, οι παρακάτω ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν.

1. Η στάση της γάτας:

Στηρίξου στα τέσσερα, με τους καρπούς ακριβώς κάτω από τους ώμους, τους αγκώνες ίσιους και τους γοφούς πάνω από τα γόνατα. Εισπνέοντας, σήκωσε τη λεκάνη προς τα έξω, ανέβασε τον κόκκυγα ψηλά, έκτεινε τον αυχένα και σήκωσε το βλέμμα ψηλά. Εκπνέοντας, φέρε τη λεκάνη προς τα μέσα, δημιουργώντας μια κυρτότητα στη σπονδυλική στήλη. Ακούμπησε το πιγούνι στο στέρνο ενώ παράλληλα σφίγγεις τους κοιλιακούς σου.

Αυτή η διαδεδομένη στάση yoga μαλακώνει τη σπονδυλική στήλη, βελτιώνει την εστίαση και σε βοηθά στο να έχεις έναν ομοιόμορφο ρυθμό αναπνοής.

2. Η στάση του βατράχου:

Γονάτισε μπρούμυτα με τα χέρια τεντωμένα προς το πάτωμα και τα γόνατα ανοιχτά. Άνοιξε τα πόδια σε απόσταση έτσι ώστε να ευθυγραμμιστούν με τα γόνατα. Προσπάθησε να χαμηλώσεις το σώμα προς τα μπρος μέχρις ότου οι αγκώνες να ακουμπήσουν στο πάτωμα.

Η στάση του βατράχου τεντώνει το εσωτερικό των μηρών, τη βουβωνική χώρα και τους γοφούς, ενώ βοηθά στην απελευθέρωση του άγχους.

3. Σανίδα:

Ξάπλωσε μπρούμυτα και στηρίξου στους αγκώνες, με τα πόδια τεντωμένα και flex τα πέλματα. Πάτησε με δύναμη στα δάχτυλα των ποδιών και σπρώξε προς τα επάνω ώστε το σώμα σου να ευθυγραμμιστεί.

Η ιδανική άσκηση για να γυμνάσεις συνολικά το σώμα σου, βραχίονες, μηρούς, γλουτούς και εγκάρσιους κοιλιακούς.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments