Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣταματίνα Τσιμτσιλή για Δέσποινα Βανδή μετά τη διπλή επέμβαση του Βασίλη Μπισμπίκη:...

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δέσποινα Βανδή μετά τη διπλή επέμβαση του Βασίλη Μπισμπίκη: «Έβαλε τα κλάματα»


Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως όταν η Δέσποινα Βανδή είδε την ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη διπλή επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, έβαλε τα κλάματα από την έντονη συναισθηματική φόρτιση.

«Επειδή τώρα πια βγήκαν όλες οι πληροφορίες, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή που σας αποκάλυψα ένα παρασκήνιο όταν κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ από το πρώτο βράδυ. Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε την ενόχληση και πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, εμάς έτυχε και ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες που δεν θα παίζαμε ποτέ φυσικά γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη, εκεί στις καρέκλες που έχουν πάρει τον άνθρωπό της και εκείνη περιμένει… Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια δίπλα του και εκείνος αρχικά πήγε να υποβαθμίσει αυτό που συνέβη, εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και τώρα θα σας αποκαλύψω ένα άλλο παρασκήνιο από το J2US. Είναι έτοιμη, βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το σόου. Και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλοντας να δείξει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του. Και πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα από την ανάρτηση, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το μέικ απ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη…», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments