Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ John Cena βγήκε ολόγυμνος στη σκηνή των Oscar

Ο John Cena βγήκε ολόγυμνος στη σκηνή των Oscar


Η 96η τελετή των Όσκαρ ολοκληρώθηκε και στις ξεχωριστές στιγμές της μεγάλης βραδιάς του κινηματογράφου, συγκαταλέγεται η εμφάνιση του John Cena.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή του Dolby Theatre για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερων κοστουμιών. Με αφορμή ένα σκηνικό που συνέβη 50 χρόνια πριν, ο παρουσιαστής των Όσκαρ, Jimmy Kimmel είπε στον παλαιστή και ηθοποιό John Cena, να τρέξει πάνω στη σκηνή του Dolby Theatre γυμνός!

Η εμφάνισή του σόκαρε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά την τελετή. Αρχικά ο πρώην superstar και παλαιστής του WWE εμφανίστηκε δειλά στη σκηνή, καθώς φάνηκε να συζητάει το θέμα της εμφάνισής του με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel.

Τελικά ο John Cena… πείστηκε και προχώρησε προς το μικρόφωνο έχοντας ως μοναδική κάλυψη στο επίμαχο σημείο την κάρτα των υποψηφιοτήτων. Αυτό το σκηνικό είχε σκοπό να δείξει τη σημαντικότητα των κοστουμιών ενώ επί σκηνής ο Kimmel βοήθησε τον John Cena να ντυθεί με ένα πρόχειρο μανδύα.

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments