Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου βαφτίζουν την κόρη τους -...

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου βαφτίζουν την κόρη τους – Επτασφράγιστο μυστικό το όνομά της


Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη με την τριών μηνών κόρη τους, που τους έχει πάρει το μυαλό.

Ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη, δεν έκρυψε την ευτυχία του για τον ερχομό της εγγονής του, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής τους.

«Τι να σας πω… δεν έχω λόγια. Η χαρά μου δεν περιγράφεται…», είπε αρχικά ο Γιώργος Μιχαλάκης για τη χαρά του που έγινε παππούς.

Όσο για τις προετοιμασίες της βάφτισης ο Γιώργος Μιχαλάκης λέει: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία».

Στη συνέχεια ο πατέρας της ηθοποιού ανέφερε πως το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνομα που θα δώσει στην κόρη του, χωρίς αυτό για την ώρα να είναι ανακοινώσιμο.

«Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη», ανέφερε ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Γιώργος Παπαγεωργίου και Δανάη Μιχαλάκη γνωρίστηκαν το 2019 όπου από την αρχή ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσά τους. Το καλοκαίρι του 2021 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σύρο, εκεί όπου βρέθηκαν αγαπημένοι συνεργάτες και φίλοι.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά και οι δυο τους βιώνουν την απόλυτη ευτυχία δίπλα στην κόρη τους.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments