Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Καρκάς για Άννα Μαρία Βέλλη: «Βγαίνει μία φορά τον χρόνο και...

Γιώργος Καρκάς για Άννα Μαρία Βέλλη: «Βγαίνει μία φορά τον χρόνο και σκιαγραφεί τον Άρη Μακρή για κακοποίηση»


Ο ηθοποιός, φίλος και συνεργάτης του Άρη Μακρή, Γιώργος Κάρκας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ρωτήθηκε για το θέμα που έχει ξεσπάσει ξανά, μετά τις νέες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Αυτό το θέμα είχε πάει πάλι να μας δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας πρεμιέρα τότε στο “Σκρουτζ The Musical” και τώρα δημιουργεί πρόβλημα και στην πρεμιέρα του Άρη. Η συγκεκριμένη κοπέλα βγαίνει μια φορά τον χρόνο πριν από την πρεμιέρα του Άρη, χωρίς να λέει το όνομα του, και τον σκιαγραφεί για κακοποίηση.

Έχει ξεκινήσει από το 2021 και συνεχίζει να σέρνει αυτό το θέμα, χωρίς να λέει το όνομά του από τη μία και από την άλλη δίνει σήμα στον κόσμο να ξεκινήσει να τον βρίζει. Όποιος έχει να πει κάτι, πάει σε αστυνομικό τμήμα, οι καταγγελίες δεν γίνονται στα κανάλια, ούτε στο ίντερνετ», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

Όσον αφορά το γεγονός πως η Άννα Μαρία Βέλλη δεν αποκαλύπτει το όνομα του κακοποιητή για να μην γίνει cancel από ανθρώπους στα social media, ο Γιώργος Καρκάς απάντησε:

«Δεν νομίζω να έχει τόση εξουσία στα χέρια της και νομίζω κανένας δεν έχει πλέον τέτοια εξουσία για να κάνει cancel σε κάποιον. Ο καθένας μπαίνει στη θέση του ανάλογα με αυτά που κάνει. Το #metoo έβαλε σε ένα πλαίσιο βιαστές και κακοποιητές και πηγαίνουν και λένε άνθρωποι ότι “ένας πριν κάτι χρόνια μου έριξε σκαμπό”. Όχι κούκλα μου νομικά να το δεις, στα πέντε χρόνια είναι πλημμέλημα και έχει παραγραφεί έτσι και αλλιώς. Μάλλον κάθε φορά που της πέφτουν οι followers δεν ξέρει τι να κάνει και επαναφέρει το συγκεκριμένο θέμα».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments