Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιούλη Ηλιοπούλου για Άρη Μακρή: «Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Άννας...

Γιούλη Ηλιοπούλου για Άρη Μακρή: «Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη»


Η θεατρική πρεμιέρα της παράστασης με τον Άρη Μακρή αναβάλλεται μετά τα δημοσιεύματα και την αναπαραγωγή που πήρε η πρώην σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η γνωστή YouTuber αναφέρθηκε σε πρώην σύντροφό της, ο οποίος την κακοποιούσε, χωρίς ωστόσο να  αποκαλύπτει το όνομά του. Στο διαδίκτυο κάποιοι «φωτογράφησαν» τον Άρη Μακρή, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τα σχόλια και η αναπαραγωγή του θέματος έκανε τον θεατρικό θίασο να «παγώσει» την πρεμιέρα της παράσταση, «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια».

Η παραγωγός Γιούλη Ηλιοπούλου αποκάλυψε περισσότερα στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα, η Γιούλη Ηλιοπούλου είπε: «Αναβάλαμε την πρεμιέρα για τις 24 Μαρτίου. Δεν ζήτησε την αναβολή ο Άρης Μακρής, αλλά επειδή βρισκόμασταν σε γενικές δοκιμές και υπήρχαν κάμερες έξω από τις πρόβες, ο Άρης Μακρής ήταν πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούσε να προσέλθει στις γενικές δοκιμές».

Ακόμη, η γνωστή παραγωγός μίλησε για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός παράστασης ο Άρης Μακρής: «Αυτό εξαρτάται από τις εξελίξεις. Κι εγώ και οι συνεργάτες μου όλοι είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι με αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και είμαστε κάπου στη μέση».

Τέλος, η Γιούλη Ηλιοπούλου απάντησε σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις του ηθοποιού: «Σκέφτεται πως θα αντιδράσει σε όλο αυτό. Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εφόσον συκοφαντείται. Αυτή τη στιγμή είναι καταβεβλημένος».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments