Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Νταλιάνης - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας

Γιάννης Νταλιάνης – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας


Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ακολουθούν χωριστούς δρόμους ακολουθούν στην προσωπική τους ζωή, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life.

Πιο αναλυτικά, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.

Η κρίση στη σχέση των δύο καταξιωμένων ηθοποιών τον τελευταίο καιρό δεν ξεπεράστηκε και έτσι έλαβαν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα χθες Σάββατο 9/3.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, «Ίχνη».

Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες. Μάλιστα, η 12χρονη κόρη τους Έλλη συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη».

Ο Γιάννης Νταλιάνης μετρά αρκετές επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες». Όσο για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, πέρα από την πορεία της, έχει ξεχωρίσει στο θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, ενώ συνεχίζει να χαρίζει απολαυστικές ερμηνείες μέσα από τη σειρά «Σασμός» στον Alpha, στην οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Νταλιάνης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day» είχε αναφερθεί στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και το πώς συνεργάζονται μαζί, όταν βρεθούν κάτω από την ίδια καλλιτεχνική δουλειά.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Με την Μαριλίτα δεν έχουμε έρθει σε σύγκρουση, αλλά υπάρχουν πάντα έντονες συζητήσεις και επειδή γνωριζόμαστε εννοείται ότι δεν κρατάμε δήθεν προσχήματα ευγενείας, πάντα είμαστε πιο ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο με αποτέλεσμα να είναι και καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments