Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤι αποκαλύπτει το γενέθλιο λουλούδι σου για τον χαρακτήρα σου

Τι αποκαλύπτει το γενέθλιο λουλούδι σου για τον χαρακτήρα σου


Κάθε μήνας έχει το δικό του, ξεχωριστό λουλούδι. Παρακάτω, θα δούμε τι σημαίνει για τον χαρακτήρα μας και πόσα μπορούμε να μάθουμε για τους άλλους, από ένα μόνο άνθος.

Ιανουάριος: Γαρύφαλλο
Το γαρύφαλλο συμβολίζει τον θαυμασμό και τη γοητεία. Αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που είναι περίεργοι για τον κόσμο, θέλουν να εξερευνούν τα πάντα γύρω τους και εκτιμούν τα θαύματα της φύσης.

Φεβρουάριος: Βιολέτα
Εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια –αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννήθηκαν τον μήνα της βιολέτας. Είναι εξαιρετικοί φίλοι και δίνουν σημασία στις ξεκάθαρες σχέσεις.

Μάρτιος: Ασφόδελος
Συμβολίζει την αισιοδοξία και την ανανέωση. Οι άνθρωποι του ασφόδελου έχουν ανθεκτικό πνεύμα και αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό κάθε νέο ξεκίνημα.

Απρίλιος: Μαργαρίτα
Τα άτομα που έχουν για γενέθλιο λουλούδι τη μαργαρίτα, σε κάνουν να νιώθεις ζεστασιά. Είναι ευγενικά και έχουν την τάση να σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Μάιος: Κρίνο
Το κρίνο συμβολίζει τη γλύκα και την ταπεινότητα. Αντιπροσωπεύει τα άτομα που είναι ευγενικά από τη φύση τους και βρίσκουν την ομορφιά στα πιο απλά πράγματα.

Ιούνιος: Τριαντάφυλλο
Τα άτομα αυτά είναι ανοιχτόκαρδα, όλο πάθος και ρομαντισμό. Εκτιμούν την αγάπη σε κάθε της μορφή.

Ιούλιος: Δελφίνιο
Το χιούμορ είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ατόμων των οποίων γενέθλιο λουλούδι είναι το δελφίνιο. Τίποτα δεν τους σταματά –αντιμετωπίζουν τον κόσμο και τα προβλήματα με θετική ενέργεια.

Αύγουστος: Γλαδιόλα
Τα άτομα με λουλούδι τη γλαδιόλα, έχουν δύναμη. Δεν τους τρομάζουν οι προκλήσεις και δεν σταματούν, αν δεν πετύχουν τους στόχους τους.

Σεπτέμβριος: Άστερ
Εδώ έχουμε ένα άνθος που συμβολίζει τη σοφία και την υπομονή, και τα άτομα που γεννήθηκαν στον μήνα του, σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά όταν όλα γύρω σου είναι αβέβαια.

Οκτώβριος: Καλέντουλα
Τα άτομα που έχουν την καλέντουλα για γενέθλιο λουλούδι, είναι η ενσάρκωση της θετικής ενέργειας.

Νοέμβριος: Χρυσάνθεμο
Αυτό το λουλούδι συμβολίζει την αφοσίωση. Τα άτομα που γεννήθηκαν την εποχή του, βάζουν πάνω από όλα τις ανθρώπινες σχέσεις, τις οποίες βασίζουν σε γερά θεμέλια.

Δεκέμβριος: Αλεξανδρινό
Σαν τα Χριστούγεννα, έτσι και τα άτομα που έχουν για γενέθλιο λουλούδι το αλεξανδρινό, έχουν πάντα όρεξη για γιορτή.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments