Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣυμβουλές για καλό feng shui στο μπάνιο σου

Συμβουλές για καλό feng shui στο μπάνιο σου


Η θετική ενέργεια στο χώρο μας είναι το παν. Η ισορροπία μεταξύ του γιν και του γιάνγκ, του θετικού και του αρνητικού και η εναρμόνιση της ενέργειας δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ηρεμούμε βαθιά μέσα μας, να νιώθουμε το σπίτι μας ως το καταφύγιό μας που μας χαλαρώνει και μας χαρίζει την απαραίτητη ενέργεια για να είμαστε λειτουργικοί και κυρίως δημιουργικοί στην καθημερινότητά μας.

Επιπλέον, προκαλούμε την ευημερία, την υγεία και την ευτυχία στη ζωή μας.

Αξίζει λοιπόν να γνωρίζουμε μερικά απλά πράγματα για την τέχνη της εναρμόνισης της ενέργειας στον μπάνιο μας:

Αρχικά, πρέπει να το διατηρείς καθαρό και τακτοποιημένο. Επειδή η ενέργεια στο μπάνιο είναι λίγο challenging, κάθε έλλειψη τάξης ή καθαριότητας θα διπλασιάσει γρήγορα, αν όχι τριπλασιάσει την αρνητική ποιότητα ενέργειας εκεί. Οπότε να είσαι πολύ προσεκτική και να το διατηρείς λαμπερό.

Όσο λιγότερα αντικείμενα έχεις στο μπάνιο σου, τόσο πιο εύκολο είναι να το διατηρείς καθαρό.

Εάν έχεις ένα μπάνιο γεμάτο από αντικείμενα, τότε επένδυσε σε ράφια ή τα ντουλάπια σου για την οργάνωση του.

Στη συνέχεια, είναι καλό να γνωρίζεις την περιοχή feng shui bagua όπου βρίσκεται το μπάνιο σου. Εάν είσαι άπειρη στο feng shui, το bagua είναι ο ενεργειακός χάρτης feng shui του σπιτιού σου. Το bagua σου παρέχει επίσης βασικές οδηγίες σχετικά με τα πιο κατάλληλα χρώματα για χρήση σε κάθε περιοχή του σπιτιού σου. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το ποια περιοχή βρίσκεται το μπάνιο σου, το λευκό χρώμα, και όλα τα ανοιχτά χρώματα, είναι εξαιρετικά για το μπάνιο, επειδή είναι φρέσκα και φιλικά προς το σώμα.

Τι να αποφύγεις στο μπάνιο σου;

Ιδανικά απέφυγε τα χρώματα μπλε και μαύρο καθώς δημιουργούν μια επιπλέον ένταση, την οποία δεν την θέλουμε σε έναν χώρο ηρεμίας. Δοκίμασε ακόμα να βάλεις ένα στοιχείο ομορφιάς στο μπάνιο σου. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από όμορφα κοχύλια έως μια σύνθεση κεριών.

Εν κατακλείδι, φρόντισε να προσέχεις πάντα την ποιότητα της ενέργειας στο μπάνιο σου. Αυτό δεν είναι δύσκολο, εάν φροντίζεις με συνέπεια το καλά οργανωμένο μπάνιο σου.

Ειδικά επειδή θα είσαι εκείνη που θα επωφεληθείς από αυτό! Εάν καταβάλλεις λίγη προσπάθεια για να δημιουργήσεις την αίσθηση του spa στο μπάνιο σου, μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη θεραπευτική του ενέργεια.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments