Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Μόρτζος για Γιώργο Λαμπάτο: «Ερχόταν στην πρόβα μεθυσμένος, δεν μπορείς να...

Γιάννης Μόρτζος για Γιώργο Λαμπάτο: «Ερχόταν στην πρόβα μεθυσμένος, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και μπεκρής»


Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λαμπάτο και την παρεξήγηση που προέκυψε ανάμεσά τους, με αφορμή ένα ατυχές περιστατικό στις πρόβες.

«Δεν ξέρω γιατί είπε όλα αυτά ο Λαμπάτος, ίσως το παιδί θέλει να βγάζει τίτλους στα sites. Θα με στεναχωρούσε μόνο αν το έλεγε κάποιος που ήξερε τα πράγματα, αλλά ο Λαμπάτος τι ξέρει από πολιτική;», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

«Η γυναίκα μου Γιούλη Ζήκου αγαπούσε πολύ τον Λαμπάτο. Όταν παίζαμε κάποτε σε μια παράσταση, ερχόταν μετά το τέλος της με την κιθαρούλα του και μας ψυχαγωγούσε, μιλούσαμε κιόλας. Είπε λοιπόν κάποια στιγμή η γυναίκα μου να τον βάλουμε να παίξει και αυτός στο συγκεκριμένο έργο, γιατί είναι καλός ηθοποιός. Εγώ είπα μετά χαράς και έτσι ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε.

Αντί όμως να κάνουμε πρόβες, προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε, γιατί ερχόταν μεθυσμένος. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι μπεκρής. Και δη μπεκρής σε μένα, που θέλω τον ηθοποιό να είναι μαθητής», είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Μόρτζος.

«Μιλούσε άσχημα και στη Γιούλη, παρότι εκείνη τον είχε προτείνει για τη δουλειά. Την τελευταία φορά που του είπα να φύγει έβρισε τη Γιούλη, γιατί δεν τολμούσε να βρίσει εμένα. Του είπα “βρε παιδί μου, σου συμβαίνει κάτι κακό;”, Μου απαντούσε “όχι, αλλά μου λες συνέχεια ότι δεν είμαι καλός”. Δεν ήταν όμως, γιατί δεν με άκουγε, πώς θα έκανα λοιπόν εγώ την παράσταση;», τόνισε ο ηθοποιός.

«Ο Πασχάλης Τσαρούχας με άκουγε σαν μαθητούδι και ο Λαμπάτος έλεγε ό,τι να ‘ναι, επειδή ήταν μεθυσμένος. Μακάρι να βρει τον δρόμο του, αλλά το βλέπω δύσκολο με τον χαρακτήρα που έχει. Ας συνέλθει και να καταλάβει ότι με την τακτική αυτή, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ηθοποιός που θα τον ζητούν για δουλειά», κατέληξε ο Γιάννης Μόρτζος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments