Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΕνοχλημένη η Εύη Δρούτσα με τη Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι» -...

Ενοχλημένη η Εύη Δρούτσα με τη Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι» – Θα κινηθεί νομικά;


Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η Εύη Δρούτσα, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι».

Ωστόσο η Εύη Δρούτσα φάνηκε να ενοχλείται με έναν στίχο του τραγουδιού.

Η Εύη Δρούτσα, είναι η στιχουργός του τραγουδιού «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, το οποίο περιέχει την κοινή φράση με το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι, το «Τα – τα – τα», το οποίο και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

«Σε βλέπω λίγο προβληματισμένη», της είπε η Κατερίνα καινούργιου και η Εύη Δρούτσα δεν έκρυψε την ενόχληση της:

«Εκείνοι να προβληματιστούν γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου με αυτόν τον στίχο.

Ας πάει η κυρία Σάττι με το “τα τα τα”… Να ενημερώνονται όταν γράφουν στίχο! Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία η οποία και έχει νευριάσει.

Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και το κυκλοφορούμε στο εξωτερικό και έρχεται κάποιος και γράφει “τα τα τα”; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δε με αφορά καθόλου..», είπε η Μαρίνα Σάττι.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments