Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleDennys: Έκανε την δίκη του ανάρτηση για την ημέρα της γυναίκας και...

Dennys: Έκανε την δίκη του ανάρτηση για την ημέρα της γυναίκας και αποθεώθηκε από το Instagram


Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hot και πιο φρέσκα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, έχοντας καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας και να αποτελεί πλέον πηγή έμπνευσης λειτουργώντας ως πρότυπο για όλα τα νέα παιδιά. Ο λόγος για το 19χρονο δημοφιλές queer μοντέλο Dennys όπου διατηρεί ένα από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram με περισσότερους από 150.000 ακόλουθους.

Μιλάει πάντα χωρίς φίλτρο και διχάζει πολύ συχνά το κοινό του, αφού τοποθετείτε για ό,τι τον απασχολεί χωρίς κανένα δισταγμό. Έτσι και σήμερα, και με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, έκανε μία άκρως τολμηρή και αμφιλεγόμενη ανάρτηση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θεωρεί ένα άνδρα ίσο με μία γυναίκα και τονίζοντας τη σημασία και την ανάγκη που έχει σήμερα ο κόσμος μας από γυναίκες.

Ο ίδιος λοιπόν έγραψε χαρακτηριστικά: «Από πάντα πίστευα πως η αγάπη ορίζει, οριοθετεί, εκπέμπει σεβασμό και αξίες. Η γυναίκα για μένα ξεπερνά ακόμη και την αγάπη. Η γυναίκα χρειάζεται στον κόσμο μας περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Όχι να συμμετέχει, αλλά να πρωταγωνιστεί. Μπροστά, έξω, φανερά, δυνατά. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να οικειοποιηθώ την ισότητα των φύλλων, όχι από άποψη δικαιωμάτων, αλλά από άποψη ιεραρχίας σε θέσεις ισχύος. Δε θεωρώ μια γυναίκα ίση με έναν άνδρα αλλά ανώτερη. Γυναίκα σημαίνει δύναμη, γυναίκα σημαίνει έμπνευση, γυναίκα σημαίνει φως. Φοβάστε γιατί δε φοβάμαι».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments