Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήshowbizΑνδρομάχη για το revenge porn: «Χτυπούσε το τηλέφωνο και σκεφτόμουν "τώρα θα...

Ανδρομάχη για το revenge porn: «Χτυπούσε το τηλέφωνο και σκεφτόμουν “τώρα θα το πουν στους γονείς μου”» (vid)


Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς το βίωσε η ίδια σε ηλικία 16 ετών.

Η Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου», όπου έγινε μια συζήτηση με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο θέμα του revenge porn, που έχει αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν.

«Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν 16 χρονών», εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη.

«Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή», περιέγραψε.

«Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Οι γονείς δεν περιμένουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί τους. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις», τόνισε.

«Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο πιο κοντά γίνεται στον άλλο, πρέπει ο άλλος να νιώθει έτοιμος να σου πει το οτιδήποτε» είπε και τόνισε ότι οι δικοί της γονείς το αντιμετώπισαν με σχετική ψυχραιμία.

«Τα social media έχουν τα αρνητικά τους αλλά έχουν και τη μαγεία τους. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κοντά στον κόσμο που με ακολουθεί και με στηρίζει, να συζητάω μαζί τους. Υπάρχουν είδη μουσικής που προάγουν τη βία, το lifestyle με τα πολλά χρήματα και τα λοιπά», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ανδρομάχη.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments