Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε την διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε την διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό τηςν με αφορμή την γιορτή της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Πρωινό», αποφάσισε να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, κάτι που σκεφτόταν για αρκετό καιρό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δηλώσει σην συνέντευξή της: «Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου».

Σήμερα Παρασκευή 8/3, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έκανε τον πρώτο της υπέρηχο για να ξεκινήσει η διαδικασία της κρυοσυντήρησης.

Η γνωστή influencer έγραψε στην ανάρτησή της: «Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρώτος μου υπέρηχος για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου. Ξεκινάμε».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments