Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣπύρος Μπιμπίλας: «Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να δείξει ότι...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του»


Ο Άρης Μακρής πριν από λίγες ώρες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις φήμες που γράφονται στο διαδίκτυο ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως Πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και συνάδελφος του τραγουδιστή και ηθοποιού την μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» σχολίασε την κίνηση του Άρη Μακρή.

«Αν κάποιος κατηγορεί κάποιον μέσω διαδικτύου, δεν πρέπει να μας απασχολεί. Δεν υφίσταται, πρέπει να γίνει επίσημα σε αρμόδιο όργανο. Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί ο ίδιος ή και να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του, μπορεί να του κόβουν δουλειές εξαιτίας αυτού, καλώς το έκανε. Αν τον διώξουν από δουλειά πρέπει να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και αυτό γίνεται μέσω ΣΕΗ, γιατί είναι μέλος μου.

Έχω μιλήσει με τον Άρη Μακρή. Δημιουργείται μια ίντριγκα με τις κάμερες και τα κανάλια που προσπαθούν σαν τα πιράνχας να βγάλουν μια είδηση, που μπορεί και να μην ευσταθεί. Ακούω μια ατμόσφαιρα περίεργη και χαώδη», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments