Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓεωργία Παπαζήση: Έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο μόνο με τα μάτια

Γεωργία Παπαζήση: Έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο μόνο με τα μάτια


Η Γεωργία Παπαζήση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία και Marketing και εργάστηκε για 10 χρόνια ως τραπεζικός. Στα 35 της η ζωή της άλλαξε καθώς ήρθε αντιμέτωπη με κινητικές δυσκολίες και στα δύο της χέρια, ακολούθησαν η απώλεια της ισορροπίας, η σύγχυση στην ομιλία, δυσκολίες κατάποσης, δυσκαμψία στα πόδια. Οι γιατροί κατέληξαν στη Νόσο του Lyme, με την ίδια να δοκιμάζει αντιβιοτικά κάθε είδους αναζητώντας την κατάλληλη θεραπεία.

Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια πια καθημερινών δοκιμασιών, αφού η νόσος του Lyme την κατέστησε σωματικά ανάπηρη. Πλέον δεν περπατάει, δεν μιλάει καθαρά, δεν χρησιμοποιεί τα χέρια της, αλλά κατάφερε να γράψει την ιστορία της χρησιμοποιώντας εξολοκλήρου τα μάτια της.

Το «Γιατί όχι εγώ;» είναι μια «Αληθινή ιστορία Θάρρους» όπως υποδηλώνει και ο υπότιτλος του βιβλίου της Γεωργίας Παπαζήση.

Στις σελίδες του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Συρτάρι περιγράφει την ιστορία της. Την ιστορία μιας γυναίκας που δοκιμάστηκε και ακόμη δοκιμάζεται, αλλά δε σταματά ούτε μια στιγμή να ελπίζει.

Το βιβλίο «Γιατί όχι εγώ;» κυκλοφορεί σε φυσικά βιβλιοπωλεία και online βιβλιοπωλεία και μπορείτε να το προμηθευτείτε και από τον εκδοτικό οίκο: Συρτάρι.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments