Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει – Η αντικατάσταση...

Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει – Η αντικατάσταση του ηθοποιού


Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Άρης Μακρής με αφορμή την υπόθεση της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της.

Πολλοί στο διαδίκτυο «φωτογράφισαν» τον Άρη Μακρή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει με μακροσκελή του ανάρτηση πως δεν είναι ο κακοποιητής της πρώην συντρόφου του.

Όλο αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον Άρη Μακρή, ο οποίος επρόκειτο να κάνει σε λίγες ημέρες πρεμιέρα στη θεατρική παράσταση «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια» στο Πειραιώς 131.

Η πρεμιέρα της συγκεκριμένης παράστασης, που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (10/03) αναβλήθηκε, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο αντικατάστασής του Άρη Μακρή.

Ο ίδιος δεν πήγε μάλιστα στη χθεσινή προγραμματισμένη του πρόβα, ενώ η Γιούλη Ηλιοπούλου, η οποία υπογράφει τη θεατρική μεταφορά του έργου καθώς και τη σκηνοθεσία, μίλησε στο «Πρωινό» και τόνισε πως δε γνωρίζει τίποτα απολύτως για το θέμα.

Ωστόσο η Γιούλη Ηλιοπούλου άφησε ωστόσο ανοιχτό το θέμα αντικατάστασης του Άρη Μακρή.

«Δεν γνώριζα τίποτα για την ανάρτηση του Άρη Μακρή. Έχω κάνει μια πρώτη συζήτηση, θα δούμε στην πορεία. Αναβάλλεται η πρεμιέρα και θα αποφασίσουμε στην πορεία αν θα συνεχιστεί η συνεργασία ή όχι»,  είπε η Γιούλη Ηλιοπούλου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments