Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήBeautyΤο εύκολο trick για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο

Το εύκολο trick για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο


Για να τονίσουμε το βλέμμα μας όλες μας χρησιμοποιούμε mascara στις βλεφαρίδες, όμως πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Αν δε σας αρέσει το έντονο μακιγιάζ στα μάτια ή απλώς δε θέλετε κάποιες φορές να εφαρμόζετε σκιές, υπάρχει ένας άλλος τρόπος, να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο.

Χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν, τα μάτια σας θα τονιστούν και το βλέμμα σας θα γίνει ακόμα πιο έντονο. Θα χρειαστείτε ένα kohl ή αλλιώς μαλακό μολύβι ματιών και σταθερό χέρι, για να πετύχετε το trick, που τονίζει τα μάτια.

How-to

Ουσιαστικά θέλουμε να εφαρμόσετε μολύβι στις άνω, εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας και αν θέλετε μπορείτε να εφαρμόσετε και στις κάτω.

Κρατάτε το μολύβι στα χέρια σας, το έχετε ξύσει, όμως το έχετε δουλέψει στο χέρι σας, για να μαλακώσει η μύτη μπροστά και το εφαρμόζετε στις ρίζες των βλεφάρων.

Σηκώνετε το κεφάλι σας ελαφρώς προς τα πάνω, εφαρμόζετε το μολύβι πάνω στις άνω ρίζες των βλεφαρίδων σας και πηγαίνετε από την εξωτερική γωνία των ματιών, μέχρι την εσωτερική. Αν αντέχετε και το έχετε ξανακάνει, σηκώνετε ελαφρώς και το μάτι σας, για να τονίσετε περισσότερο τις εσωτερικές ρίζες.

Σε περίπτωση που δείτε ότι έχετε μουντζουρωθεί στο άνω κινητό βλέφαρο, μπορείτε με ένα πινέλο ματιών ή ακόμα και μία μπατονέτα, να μπλεντάρετε το μολύβι, να σβήσει ελαφρώς και να γίνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Extra tip: Αποφύγετε το μαύρο μολύβι και να προτιμήσετε καφέ ή γκρι, για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με mascara.RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments