Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleO Θανάσης Βισκαδουράκης αποκαλύπτει: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη κάνει...

O Θανάσης Βισκαδουράκης αποκαλύπτει: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη κάνει “ντου” η αστυνομία»


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε συνέντευξή του στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε  στο παρελθόν και τις δουλειές που έχει κάνει για βιοπορισμό.

«Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως βοηθός στα καμαρίνια μεγάλων καλλιτεχνών. Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός πριν γίνω.  Ήμουν “τσιλιαδόρος” σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει “ντου” η αστυνομία. Έπεφταν τότε τα πεντοχίλιαρα και ζαλιζόμουν», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως μόλις βγήκε από το ορφανοτροφείο ο αδελφός του τον έβαλε να δουλέψει στο μαγαζί του. Τα βράδια κοιμόταν σε στρώμα θαλάσσης, ενώ αποκάλυψε πως είχε πάθει σοκ όταν τον πήγε ο αδερφός του για πρώτη φορά σε κομμωτήριο.

«Όταν δουλεύω νιώθω σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μία ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει» δήλωσε χαρακτηριστικά o Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Η γυναίκα μου με τον γιο μου είναι τόσο ερωτευμένοι μαζί, κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Ο γιος μου μεγαλώνει και δεν το θέλω, τον είχα μικρό και τον αγκάλιαζα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, είχε συγχωρήσει τον πατέρα του πριν του ζητήσει συγγνώμη. Μετά τη βάπτιση του γιου του κλαίει με το παραμικρό, ενώ πριν δεν επέτρεπε στον εαυτό του να κλάψει.

«Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να είναι ηττημένος, να ζητήσει δανεικά ή ένα πιάτο. Γι’ αυτό και η υπερδιέγερση που έχω. Έπρεπε να λύσω προβλήματα καθημερινά, το τώρα. Το αύριο δεν με ενδιέφερε», αποκάλυψε.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments