Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚωνσταντίνος Πλεύρης: Έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη που τον χαρακτήρισε «φασίστα»

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη που τον χαρακτήρισε «φασίστα»


Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη, για τους χαρακτηρισμούς του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα.

«Κινήθηκα νομικά εναντίον του Αντώνη Κανάκη, του έστειλα εξώδικο. Αυτός με έβγαζε και με συνέδεε με τους Γερμανούς, έβαζε τανκς… Αύριο οπωσδήποτε θα επιδοθεί το εξώδικο. Δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε κάποιον και να του στερείς το δικαίωμα να απαντήσει.

Ζητώ, σύμφωνα και με το Σύνταγμα, να βγω στην εκπομπή του και να απαντήσω. Αν δεν το κάνει, θα του κάνω αγωγή. Είμαι αποφασισμένος να το πάω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί κανείς να με συκοφαντεί ότι είμαι φασίστας», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όλα ξεκίνησαν με μια δήλωση της Τζόρτζιας Σιακαβάρα πως στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πλεύρη δεν αρέσουν οι άφρο περούκες.

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα… Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον Πλεύρη;», είπε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του.

Στη συνέχεια ωστόσο το χιούμορ τελείωσε από τον Αντώνη Κανάκη, που σημείωσε: «Πέρα από την πλάκα όμως τώρα, πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments