Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleSurvivor: Η νέα υποψήφια προς αποχώρηση και η απορία του Γιώργου Λιανού

Survivor: Η νέα υποψήφια προς αποχώρηση και η απορία του Γιώργου Λιανού


Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Μαρτίου οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπήκαν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι ομάδα των διασήμων δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό.

Η Ευγενία Μπόρλα είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση. Ο παρουσιαστής του Survivor 2024 θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις από την παίκτρια του ριάλιτι σχετικά με τις επιδόσεις της και τον χαρακτήρα της στο παιχνίδι.

«Θέλω να μου πεις τι ακριβώς γίνεται με εσένα. Είσαι μια πολύ καλή αθλήτρια, έχεις έρθει με πάρα πολύ καλούς χρόνους από την Αθήνα. Ξέρουμε όλοι ότι δεν έχεις καταφέρει να φέρεις τον πρώτο σου πόντο ακόμα στο Survivor… διάβασα στο βιογραφικό σου ότι έχεις ένα θέμα στη διαχείριση των ηττών. Ότι εκνευρίζεσαι πολύ όταν δεν φέρνεις τη νίκη. Προσπαθώ να μπω έτσι λίγο στο σκεπτικό σου…» είπε ο παρουσιαστής.

«Δεν μου έχει πάει καλά το παιχνίδι αλλά δεν θα με ρίξει αυτό ψυχολογικά. Είμαι πολύ σύμφωνη με την απόφαση των παιδιών κι εγώ εμένα θα ψήφιζα. Είναι η δεύτερη βδομάδα μου στο Survivor αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία», απάντησε η Ευγενία Μπόρλα.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments