Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΟ Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό αλλά χαρακτήρισε «σάπιο» το μετάλλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό αλλά χαρακτήρισε «σάπιο» το μετάλλιο


Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη. Μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, δέχτηκε την αγάπη του κόσμου που τους περίμενε στο αεροδρόμιο. 

Στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια».


Ο Έλληνας άλτης αναφέρθηκε και στην “κόντρα” του με τον Εμμανουήλ Καραλή: «Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Από την πλευρά του, ο Μανόλο σχολίασε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα»

1.webp

2.webp

3.webp

4.webp

5.webp

6.webp

7.webp

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments