Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα...

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Στις 4 Μαρτίου 2024 ο Ερμής από τις 19° 40′ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Στη ζωή σας θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αναβαθμίσετε την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να γίνετε η βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα πλάνο σας. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με ομάδες ή χώρους που δραστηριοποιείστε συλλογικά. Ομοϊδεάτες σας θα σταθούν στο πλάι σας και θα σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εμπορική συμφωνία που θα γίνει κάτω από το τραπέζι ή η επανάληψη ενός επαγγελματικού σχεδίου ή συνεργασίας από το παρελθόν θα ανανεώσουν μέσα σας τη αισιοδοξία και θα σας βοηθήσουν να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας ενημερώσουν για γεγονότα τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Επαγγελματικά, κάτι καινούργιο φαίνεται να ανατέλλει στον ορίζοντα και, για το λόγο αυτό, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ενώ, αν εργάζεστε από το σπίτι, θα έχετε αύξηση πελατείας. Επαγγελματικά, μέσα από συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό για την εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείτε ξανά με άτομα που είχατε καιρό να δείτε ή να επικοινωνήσετε και αυτό θα σας χαροποιήσει αρκετά. Θα υπάρξει ευκαιρία για να κάνετε ένα αρκετά ενδιαφέρον ταξίδι το οποίο θα σηματοδοτήσει και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα χρωματιστεί ευχάριστα μέσα από όμορφα γεγονότα και θετικές εξελίξεις σχετικές, τόσο με τα οικονομικά σας, όσο και με την αισθηματική σας ζωή. Θα νιώσετε μια εσωτερική δύναμη να σας κατακλύζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συντροφική ζωή σας θα σας γεμίσει χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση ενώ όσοι αναζητείτε ταίρι θα έχετε ευκαιρίες μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα και χώρους διασκέδασης να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από μέλη της οικογένειάς σας, ακόμα και σχετικά με ένα ακίνητο ή με ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Ορισμένοι θα βρεθείτε ξανά με άτομα από το παρελθόν ενώ, αισθηματικά θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά προσωπικές επαφές, επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες ενώ κάποιοι τυχεροί θα κάνετε και ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον ταξίδι. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με τα αισθηματικά σας ζητήματα που θα καλύψουν βαθιές εσωτερικές επιθυμίες σας ενώ η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Κάποια ξαφνικά έσοδα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράγματα για το σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και ο γεμάτος ενσυναίσθηση τρόπος επικοινωνίας θα σας φέρει πιο κοντά στους άλλους. Ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πάρετε ανάσες. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με εμπορικές συμφωνίες και ταξίδια.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments