Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση για τις πηγές εισοδημάτων της και η κρυοσυντήρηση...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση για τις πηγές εισοδημάτων της και η κρυοσυντήρηση ωαρίων


Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πρόσθεσε: «Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου».

 

 

«Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;», τη ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό» ανέφερε η γνωστή influnecer.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει» πρόσθεσε.

«Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;» ήταν το επόμενο ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα. «Είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια προϊοντικά από το Instagram. Και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς» σημείωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments