Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛύγισε on air o Νίκος Πορτοκάλογλου

Λύγισε on air o Νίκος Πορτοκάλογλου


Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με αφορμή τα όσα είπε για εκείνον ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στη συζήτηση που είχαν για την μουσική εκπομπή.

«Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει! Να είσαι καλά» υπογράμμισε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο κλείσιμο της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης με τον σπουδαίο συνθέτη να τονίζει με τρυφερότητα τα εξής. «Ευχαριστώ και γω το ίδιο για σένα. Εμένα όμως με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το άγγιγμα, αυτά που είπαμε, η αγάπη που βγαίνει. Αγαπάτε όχι μόνο το τραγούδι, αλλά τους ανθρώπους που απευθύνεται το τραγούδι».

Τότε ήταν που ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατέρρευσε συναισθηματικά και ξέσπασε σε δάκρυα στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ. «Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα όπως όλοι μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης για να προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη ροή της μουσικής εκπομπής του.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ, για ακόμα μια φορά, για αυτή την υπέροχη φιλοξενία και εμπειρία και ευκαιρία που είχαμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ακούσουμε όλες αυτές τις ιστορίες» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Ρένα Μόρφη.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments