Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τις δηλώσεις για την...

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τις δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου


Τον Λάκη Λαζόπουλος συνάντησαν κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση, έξω από το θέατρο όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος τις προηγούμενες ημέρες μέσα από το podcast του έκανε κάποιες δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη. Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…», είχε πει μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν όχι μόνο τον εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου που έφτασε στο σημείο να πετάξει το ακουστικό της και να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής, αλλά και από αρκετούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης που πήραν το μέρος της παρουσιάστριας του Alpha.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ρωτήθηκε για τα όσα είπε, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση και αποχώρησε.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments