Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛάκης Λαζόπουλος: Εκδικάζεται η υπόθεση της μήνυσής για ξυλοδαρμό κατά του Αλέξη...

Λάκης Λαζόπουλος: Εκδικάζεται η υπόθεση της μήνυσής για ξυλοδαρμό κατά του Αλέξη Κούγια – Μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή


Εκδικάζεται σήμερα σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο η μήνυση που είχε κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Αλέξη Κούγια.

Πρόκειται για μία καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος εναντίον του γνωστού ποινικολόγου όταν είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

Τότε, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξίβρυση, όταν ο Αλέξης Κούγιας – σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου- του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό και εξυβρίζοντάς τον.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, η Δέσποινα Βανδή έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας στην ποινική δίκη κατά του Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στο Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να παραστεί στο δικαστήριο λόγω των εξετάσεων που κάνει κάθε έξι μήνες για την ασθένεια που πάσχει.

«Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες και δυστυχώς σήμερα δε μπορώ να είμαι στο δικαστήριο.

Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια, αυτό το σκέλος της μηνύσεως που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη ποτέ οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εν πάση περιπτώσει η εβδομάδα είναι δύσκολη και παρακαλώ να το σεβαστείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Θα τη συναντήσουμε κάπου, όταν γίνει το δικαστήριο θα τα πούμε».

Μέχρι στιγμής, εκτός από τον Αλέξη Κούγια, ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά ούτε η Δέσποινα Βανδή έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα πάρει αναβολή, καθώς υπάρχει και στάση εργασίας για τους γραμματείς μέχρι τις 11.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments