Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΚωνσταντίνα Μιχαήλ: «Απομακρύνθηκε από τον θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του» (vid)

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Απομακρύνθηκε από τον θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του» (vid)


Αποκαλύψεις από την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ για περιπτώσεις παρενοχλήσεων στο παρελθόν στο χώρο του θεάτρου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για στο κίνημα metoo. Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε παρενοχλήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν στον χώρο του θεάτρου.

«Έχει μαλακώσει η πατριαρχία πλέον. Παλιά κατέστρεφαν ζωές και εξαφάνιζαν όνειρα και φιλοδοξίες κοριτσιών. Μετά το metoo μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρουμε πότε φλερτάρουμε και πότε το παρακάνουμε. Υπήρξαν φορές που έπρεπε να απομακρυνθεί άνθρωπος από θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του. Είχα μιλήσει κι εγώ και άλλες κοπέλες. Υπήρχαν και περιπτώσεις συναδέλφων που περνούσαν βασανιστήρια και κακοποίηση και δεν έγινε ποτέ τίποτα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την αγαπώ και τη φοβάμαι την τηλεόραση. Το κοινό έχει συνηθίσει σε ξένες πλατφόρμες. Η πολιτική ορθότητα προστατεύει ανθρώπους που παραγκωνίστηκαν. Ήμασταν άξεστοι, σκληροί και κακοί. Έχω ενοχληθεί με δημοσιογράφους που δεν είχαν μελετήσει και μιλάγαμε για τρίχες. Θέλω οι δημοσιογράφοι να σέβονται τη δουλειά μας. Έχω δει θέματά μου που δεν ήταν κομμένα και ραμμένα καλά».Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments