Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΕλεύθερος ο Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ελεύθερος ο Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια


Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε τι συνέβη και πώς λύθηκε η παρεξήγηση.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη μετά από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: «κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης» επειδή «δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη» παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα.

Η παρεξήγηση λύθηκε με τη μεσολάβηση του Αλέξη Κούγια και του δικηγόρου του Νίκου Κοκλώνη, κου Κακαρούνα και ανακλήθηκαν οι μηνύσεις και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές. Στη συνέχεια, ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης, διότι δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη, και έτσι κατηγορήθηκε για παράβαση του άρθρου 370Α Ποινικού Κώδικα (Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), ένα κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.

Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους».Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments