Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔάκρυσε ο Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό του αδελφού του: «Η θάλασσα...

Δάκρυσε ο Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό του αδελφού του: «Η θάλασσα έχει τελειώσει για μένα κι εγώ μαζί της»


Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος τρεις μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, Νίκου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα.

Να θυμίσουμε ο Νίκος Ρόκκος ήταν ψαράς και εκείνο το μοιραίο Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου είχε βγει στα ανοιχτά της θάλασσας της Λήμνου. Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και αργά το βράδυ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο Στέλιος Ρόκκος με δάκρυα στα μάτια είπε για την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει: «Η θάλασσα τέλειωσε για μένα Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω».

«Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί.

Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια.

Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο.

Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments