Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧριστίνα Κοντοβά: Η συγκίνηση για την κόρη της, ο Τζώνη Καλημέρης και...

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκίνηση για την κόρη της, ο Τζώνη Καλημέρης και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες


Καλεσμένη στην εκπομπή «The Break» ήταν η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μίλησε για τη διαδικασία της υιοθεσίας στην Αφρική αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Ada.

«Η Ada τρελαίνεται με τα ρούχα. Στο σπίτι κάνει το μοντέλο, γυαλιά, αξεσουάρ, φοράει πιτζάμες με τακούνια. Έρχεται στο μαγαζί, βγαίνει στο πεζόδρομο και φωνάζει “η μαμά μου είναι η καλύτερη σχεδιάστρια”. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάζομαι το πόσο επικοινωνιακή είναι. Δεν είμαι αντικοινωνική, έχω κάποια όρια για να μην ανοιχτώ. Η Ada είναι το ακριβώς αντίθετο, θα σε ρωτήσει και προσωπικά σου πράγματα, θα σε αγκαλιάσει. Είναι κάτι δικό της, τη θαυμάζω και είναι δάσκαλος για μένα σε αυτό το επίπεδο. Όποτε μιλάω για εκείνη συγκινούμαι. Ήταν ήδη παιδάκι, είχα μεγάλη αγωνία για να είμαι εγώ πιο καλή», είπε αρχικά η Χριστίνα Κοντοβά.

«Ήξερα ότι στην Ουγκάντα θα τα καταφέρω μόνη μου αλλά είδα ότι τα όρια μπορείς να τα ξεπεράσεις. Το να επικοινωνείς με ανθρώπους που δεν είναι φίλοι σου γιατί ήταν και άλλες οικογένειες εκεί με τον ίδιο σκοπό. Από το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική ένιωσα μια σύνδεση και η ανάγκη μου για υιοθεσία γεννήθηκε εκεί. Τα προηγούμενα χρόνια έλεγα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί. Υπήρξαν στιγμές που λύγισα και οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν εκεί. Ήταν πολλές φορές ειδικά προς το τέλος της διαδικασίας, νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωσή μου», συμπλήρωσε συγκινημένη η Χριστίνα Κοντοβά.

Όσον αφορά τη στήριξη του Τζώνη Καλημέρη για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί, η Χριστίνα Κοντοβά εξομολογήθηκε: «Αν δεν είχα τον Τζώνη στη ζωή μου εκείνη την εποχή δεν θα ήταν το ίδιο. Ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε ψυχολογικά κυρίως και μου στήριξε το όνειρο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του είχα πει αυτή την σκέψη από την αρχή της γνωριμίας μας. Και μέχρι και σήμερα είναι εκεί, είναι ο μπαμπάς της. Ο χωρισμός μας ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί η Ada είχε πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά κάπως το κατάλαβε μόνη της και μας ρώτησε “θα έχω δωμάτιο σε αυτό το σπίτι;”. Ακόμα ρωτάει κάποια πράγματα και τα συζητάμε πάντα. Θέλω να δει η Ada μια όμορφη σχέση μέσα στο σπίτι μας ή γενικά. Ένας άνθρωπος που θα μπει στη ζωή μου θα είναι αποφασισμένος και δεν θα της γνώριζα κάποιον που δεν θα ήθελε να τη γνωρίσει. Είναι ένα χαρισματικό παιδί που σε κερδίζει».

Όσον αφορά τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε:

«Έχω περάσει μεγάλο διάστημα που δεν μίλησα ποτέ για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και είναι ταμπού. Ένιωσα αποτυχημένη, ότι δεν ήθελα το σώμα μου να το ξαναπεράσει. Φτάνοντας στο σήμερα θεωρώ ότι αυτό έπρεπε να έχω κάνει. Ότι αυτός ήταν ο σκοπός μου! Δεν θα μπορούσα να είμαι μαμά κανενός άλλου παιδιού εκτός της Ada. Αισθάνθηκα ότι κάπως έπρεπε να το δημοσιοποιήσω για τη δουλειά μου, τους συνεργάτες μου, για τον κόσμο. Προσπάθησα να το κάνω με μέτρο όσο μπορούσα και πήρα πολλή αγάπη».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments