Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος: «Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει μια εκπομπή με κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει μια εκπομπή με κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Επί τόπου» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαχειριστεί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο το τέλος της φιλίας τους.

«Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε από τα περιοδικά στην τηλεόραση με τη βοήθεια του Φώτη Σεργουλόπουλου. Είναι δύο άτομα που είχαν την προσωπική τους σχέση, έχει προκύψει μία αντιπαλότητα. Μπράβο τους που δεν ξέρουμε κουβέντα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Έτσι είναι οι προσωπικές σχέσεις. Είναι αξιοσημείωτο και εγώ το εκτιμώ, το δίνω και στους δύο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το γνωστό πρώην τηλεοπτικό δίδυμο.

«Να βάλω μία άλλη διάσταση ως ένας άνθρωπος που είναι 30 χρόνια στην τηλεόραση; Η Μαρία είναι σίγουρα κουρασμένη, γιατί έχει πολλά χρόνια στον χώρο. Για να την εμπνεύσεις, πρέπει η ομάδα να έχει μια ιδέα που η Μαρία να μπορεί να την εκφράζει και να πει: εδώ θα στήσουμε το καινούργιο στοίχημα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν κάνεις μία εκπομπή που μοιάζει με όλες τις άλλες και στήνεται στο πόδι, τι να εμπνεύσεις τη Μαρία; Η Μαρία βλέπει ότι στα χέρια της δεν έχει τίποτα, έχει μία εκπομπή που κάνει κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας», τόνισε με αιχμηρό τρόπο ο παρουσιαστής.

«Έχει μία εκπομπή με ρεπορτάζ τρίτης κατηγορίας και πρέπει να το διαπραγματευτεί με το ταπεραμέντο της. Σήμερα έχει κουράσει η τηλεόραση, παιδιά», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments