Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλέξανδρος Λυκουρέζος: Μιλάει για την επιλογή της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου να εξομολογηθεί...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Μιλάει για την επιλογή της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου να εξομολογηθεί τον εθισμό της στα ναρκωτικά


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 4/3 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» και μίλησε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά και την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.

Αρχικά, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε: «Κανένα από τα παιδιά μου δεν ακολούθησε το επάγγελμα μου, ποτέ δεν τους πίεσα και δεν τους ζήτησα να το κάνουν. Η Μαρία Ελένη θα μπορούσε να είναι μία καλή δικηγόρος. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας ποτέ. Ίσως δεν αφιέρωσα το χρόνο που θα έπρεπε στα παιδιά μου. Μετάνιωσα που δεν αφιέρωσα στα παιδιά μου όσο χρόνο έπρεπε, είναι κάτι που όφειλα να κάνω με μεγαλύτερη επιμέλεια».

Στην συνέχεια, ο καταξιωμένος ποινικολόγος ανέφερε: «Από την Ζωή Λάσκαρη μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να δω ξανά ταινία με την Ζωή. Τις ταινίες της Ζωής τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία».

Ακόμη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πρόσθεσε: «Ντυνόμουν πάντα μόνος μου. Η Ζωή μου έκανε κάποια δώρα, αλλά πάντα ήταν δική μου επιλογή. Έκανα πολλές εκπλήξεις στη Ζωή με ρούχα που πίστευα ότι θα της αρέσουν και δεν έπεφτα έξω. Το πιο συγκινητικό δώρο που μου έκανε η Ζωή είναι ο σταυρός που φοράω και φορούσε κι εκείνη».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατέληξε: «Είναι δική της επιλογή της Μαρίας Ελένης να βγει και να μιλήσει για όλα όσα έχει περάσει. Το αποφάσισε και το έκανε μόνη της, είναι μια πολύ θετική και όμορφη παρουσία».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments