Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒούλα Πατουλίδου: «Ρώτησε η δασκάλα τον γιο μου αν ξέρει κάποιον Ολυμπιονίκη...

Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησε η δασκάλα τον γιο μου αν ξέρει κάποιον Ολυμπιονίκη κι εκείνος απάντησε τον Κεντέρη»


H Βούλα Πατουλίδου παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ιορδανίδη και στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η δασκάλα ρώτησε τον γιο της εάν ξέρει κάποιον ολυμπιονίκη και απάντησε τον Κεντέρη.

«Κάποια στιγμή θα πήγαινα εγώ να μιλήσω στο νηπιαγωγείο για ολυμπιακή φλόγα και για τις μασκότ, γιατί τώρα τι να πεις στα πιτσιρίκια; Το παραμύθι. Και η νηπιαγωγός έκρινε σωστό να προετοιμάσει τα παιδιά. Μεταξύ αυτών και ο γιος μου», εξομολογήθηκε.

Η Βούλα Πατουλίδου στη συνέχεια ανέφερε: «Με πήρε η δασκάλα και μου είπε: “Ήταν ο γιος σας με κάτι άλλα παιδιά και, όταν ρώτησα αν ξέρουν κάποιον ολυμπιονίκη, πετάγεται ο γιος σας και απαντάει τον Κεντέρη”. Λέω “”Ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Πεταγόντουσαν τα άλλα παιδάκια και έλεγαν: “Κι εμείς, κυρία, ξέρουμε τη μαμά του Γιώργου”. Έρχεται στο σπίτι και του λέω: “Δεν είπες εμένα;” και μου απαντάει: “Έλα, ρε μαμά, εσύ είσαι η μαμά μου”. Σωστός; Άψογος. Και λέω ναι, πάνω από όλα και για όλα τα χρόνια που υπάρχει το παιδί και εσύ, είσαι πρωτίστως η μαμά. Όλα τα άλλα έρχονται».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments