Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΚώστας Τσουρός για Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό που είδαμε ήταν το απαύγασμα του...

Κώστας Τσουρός για Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό που είδαμε ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού»


Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του για την Κατερίνα Καινούργιου και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα. Δείτε ΕΔΩ.

Όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του σχολίασε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο Κώστας Τσουρός πήρε τον λόγο και τόνισε πως διαφωνεί με την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ ανέφερε πως η σάτιρα μπορεί είναι πολλές φορές κίτρινη.

«Έρχονται πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου με αυτή την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου. Αρχικά μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Μη συνεχίσει να πει κανείς ότι η σάτιρα δεν έχει κιτρινισμό και κουτσομπολιό γιατί, αυτό που είδαμε, ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε τα περί τέχνης γιατί η σάτιρα, όπως φαίνεται, είναι και κιτρινισμός και κουτσομπολιό.

Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί της, το έχω δηλώσει ευθαρσώς και ανοιχτά. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια, είναι μια γυναίκα της οποίας της αξίζει αυτό που κάνει και εκεί που βρίσκεται. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά στη δουλειά μας, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα Καινούργιου. Το μυαλό δεν έχει να κάνει με τις τηλεθεάσης. Το ότι όμως ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ανέβει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, μέσα σε έναν χώρο τόσο σκληρό και ανταγωνιστικό, όταν μπορεί μάλιστα να κρατιέται και να στέκεται, σημαίνει από μόνο του ότι έχει μυαλό», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments