Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνθή Βούλγαρη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για υπερπροβολή της στο ντοκιμαντέρ για...

Ανθή Βούλγαρη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για υπερπροβολή της στο ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου προβλήθηκε στο Mega το ντοκιμαντέρ «Μαμά, έρχομαι», το οποίο ήταν αφιερωμένο στον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Ανθή Βούλγαρη συνομίλησε με αρκετούς γονείς, αλλά και ανθρώπους που βρισκόντουσαν στην αμαξοστοιχία, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” έδωσε ωστόσο τη δική της απάντηση για τα σχόλια που έγιναν για το ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που το αγκάλιασε γιατί φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το ζήτημα των Τεμπών. Ήταν ένα 4μηνο ταξίδι έρευνας και ρεπορτάζ και ήταν ένα αποτέλεσμα που βγήκε με πολύ σεβασμό σε αυτό που κάναμε. Δεν είδα το ντοκιμαντέρ στο σπίτι, δεν άντεξα. Στη δουλειά μας πρέπει να είμαστε αμέτοχοι και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με απόλυτη ψυχραιμία, αλλά αυτό σε ξεπερνάει. Επειδή έπρεπε να μιλήσω με ώρες με αυτούς τους γονείς, δεν γίνεται να μην σε ακουμπήσει, θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Θα υπάρξει συνέχεια για τα Τέμπη» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τους χρήστες που σχολίασαν περί υπερπροβολής της και πως υπήρχαν περισσότερα πλάνα δικά της από τους συνεντευξιαζόμενους, η Ανθή Βούλγαρη απάντησε: «Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό. Πάντα υπάρχουν αρνητικά σχόλια, δε μπορούσε να αρέσουμε σε όλους. Ο στόχος μας ήταν να γίνει μια δουλειά με απόλυτο σεβασμό. Οι οικογένειες έμειναν ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα και ο στόχος ήταν να ακουστεί η φωνή τους και αυτό έγινε. Σαφώς υπάρχουν και στοιχεία που μπορεί να μην άρεσαν σε όλους, το ακούω».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments