Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνθή Σαλαγκούδη: «Δεχόμουν απειλές όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεχόμουν απειλές όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ»


Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου». Μεταξύ άλλων, η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση να βρεθεί στο Survivor και την δύσκολη συνεργασία που βίωσε στη δημόσια τηλεόραση.

Ειδικότερα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα. Μπορεί να έπαιξαν ρόλο τα χρήματα όταν είπα το «ναι» την πρώτη φορά, αλλά δεν είναι πάντα το θέμα τα χρήματα. Σε ότι αφορά εμένα τουλάχιστον και τις επιλογές που κάνω. Δεν ξέρω φέτος τι συμβαίνει στο Survivor, δεν βλέπω και δεν παρακολουθώ».

«Την αγαπούσα πάρα πολύ την ΕΡΤ πριν να δουλέψω σε αυτήν αλλά η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη. Τώρα, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ, μπορεί να υπάρχουν κάποιες νοοτροπίες που μπορεί να είναι ίδιες αλλά εγώ είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Η διοίκηση έχει αλλάξει, φαντάζομαι πως δεν θα είναι οι ίδιοι εκεί, οι άνθρωποι αλλάζουν, τα στελέχη αλλάζουν και σε κάθε περίπτωση έχω αλλάξει πρώτα εγώ».

«Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ είχα και απειλές τις πρώτες ημέρες. Εντάξει, όμως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για πάρα πολλούς ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους εκείνη την συγκεκριμένη αποφράδα μέρα που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ανθή Σαλαγκούδη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments