Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Η αρρώστια της προϋπήρχε πολλά χρόνια»

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Η αρρώστια της προϋπήρχε πολλά χρόνια»


Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε και για τον γάμο του με την Τζέση Παπουτσή, με την οποία απέκτησαν έναν γιο.

«Εσείς ίσως γνωρίσατε την Τζέση σε μία διαφορετική ηλικία, πιο μεγαλωμένη. Όταν εμείς παντρευτήκαμε και δεν ήμασταν ούτε 30 ετών, ήταν πολύ διαφορετική και η Τζέση τότε. Είχε αυτό το θεατρικό εκτόπισμα που λέμε. Ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός και δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Ήταν καλοκάγαθη και δεν ήταν επί τούτου όλο αυτό το πράγμα. Πήγαζε και έβγαινε από μέσα της, ήταν πολύ δοτική σε όλους τους ανθρώπους. Έκανε πολλά περισσότερα πράγματα γύρω σε φιλικά προσκείμενα ζευγάρια και ανθρώπους, που ίσως δεν τα ξέρει αυτά ο κόσμος» είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

Στη συνέχεια ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε στη σχέση του με τον επόμενο σύζυγο της Τζέσης Παπουτσή, αλλά και τη στιγμή που εκείνη έπαθε εγκεφαλικό.

«Η αρρώστια της Τζέσης Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια πηγαίναμε μαζί με τον σύζυγό της (Γιάννη) σε γιατρούς, οδηγούσα εγώ, πηγαίναμε να την δουν. Περνούσα τακτικά από το σπίτι, είχαμε μια στενή και δεμένη σχέση. Μας συνέδεε το παιδί μας πάντα, που δεν το αφήσαμε ποτέ και οι δύο.

Ήμασταν πάντα κοντά. Κάνω παρέα με τον Γιάννη (τον σύζυγό της). Εκείνη την ημέρα ήμουν στο σπίτι όταν έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν έλειψα καθόλου. Πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη κάθε μέρα και την βλέπαμε. Έτσι το αισθανόμουν, έτσι το έκανα» εξομολογήθηκε ο Θάνος Καληώρας.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments