Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΠέτρος Λαγούτης: «Αφού είδα ότι το Μπερναμπέου δεν βγαίνει...» (vid)

Πέτρος Λαγούτης: «Αφού είδα ότι το Μπερναμπέου δεν βγαίνει…» (vid)


Ο Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική, παρά την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο. «Αφού είδα ότι το Μπερναμπέου δεν βγαίνει και επειδή είχα περάσει στο πανεπιστήμιο αλλά δεν με αφορούσε καθόλου, ήμουν στα ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο Πειραιά, ταυτόχρονα δούλευα στο εστιατόριο της αδερφής μου και υπήρχε ένας μάγειρας που είχε τελειώσει το Θέατρο τέχνης και αυτός έλεγε συνέχεια να δοκιμάσω την υποκριτική»

«Ο πατέρας μου ήταν Γενικός Διευθυντής στο υπουργείο Οικονομικών και ονειρευόταν το παιδί του να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και να βρω μια καλή δουλειά. Ήταν πολύ δίκαιος και τίμιος άνθρωπος. Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, φόρεσε το κοστούμι του και ήρθε στο πανεπιστήμιο για να γραφτώ».

Ο ηθοποιός έχει περάσει την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα για τον αθλητισμό και στα παιδιά του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον άφησε με το στόμα ανοιχτό. «Τα ποδοσφαιρικά μου τα χαρίσματα τα έχει πάρει περισσότερο ο μικρός, ο οποίος το πήγαινε και προς τα εκεί. Ξαφνικά μου είπε ότι “είμαι 17 χρονών και θέλω να δώσω πανελλήνιες”, κάτι που το βρήκα πολύ ώριμο. Ο μεγάλος είναι στο δεύτερο έτος στο Εθνικό. Πέρσι έχασα πολλά παιχνίδια του μικρού. Πριν από χρόνια σε ένα φάουλ που είχε κερδίσει και του είπα να τη δώσει δίπλα του και γυρνάει και μου κάνει “Σκάσε“. Μετά όταν τον ρώτησα γιατί μου το είπε μου εξήγησε ότι απάντησε έτσι για να μην ακούσει ο αντίπαλος».Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments