Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Τούνη: Δείχνει το μελανιασμένο πρόσωπό της τρεις μέρες μετά την πλαστική...

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το μελανιασμένο πρόσωπό της τρεις μέρες μετά την πλαστική στη μύτη


Η Ιωάννα Τούνη το είπε και το έκανε! Η γνωστή  influencer έκανε διορθωτική πλαστική επέμβαση στην μύτη και για αυτό τις τελευταίες ημέρες απέχει τα social media.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στα social media κι έδειξε στους ακολούθους της πώς είναι σήμερα, ενώ παράλληλα περιέγραψε την διαδικασία της επέμβασης.

«Ζω, είμαι μια χαρά! Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα τα μούτρα από χθες και προχθές! Ήμουν τόσο πρησμένη που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Τρίτη ημέρα μετά το χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη, η οποία έδειξε στη συνέχεια τα ράμματα που έχει στη μύτη της.

«Αυτά δεν είναι μουστάκια, είναι ράμματα. Αυτά θα είναι τα μούτρα μου για τις επόμενες μέρες. Δεν πονάω τόσο στη μύτη όσο εδώ που πήραμε πλευρικό χόνδρο για να φτιάξουμε το σχήμα της μύτης που χρειαζόταν όγκο. Βλέπεις ότι έχει μεγαλώσει το κενό μεταξύ στόματος και μύτης παρόλο που είναι πάρα πολύ πρησμένη αυτή τη στιγμή όλα. Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Καλά το μάγουλο θα φύγει και αυτό μαζί με τις μελανιές», συμπλήρωσε η influencer.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments