Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα...

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Στις 3 Μαρτίου 2024 η Αφροδίτη από τις 19° 39′ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα που κινούνται σε χώρους που δραστηριοποιείστε συλλογικά, που θα σας αποδιοργανώσουν. Δεν θα πρέπει όμως να αντιδράσετε σπασμωδικά ενώ καλό είναι να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ίντριγκες εκ μέρους συνεργατών σας που θα δημιουργήσουν ένα άκρως τοξικό περιβάλλον στην εργασία σας. Αν και οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν, προσπαθήστε να δείξετε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας ταλαιπωρήσουν παρελθούσες εκκρεμότητες αναφορικά με ζητήματα, είτε νομικά, είτε σχετικά με συγγενή εξ αγχιστείας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις που θα σας προκαλέσουν αναταραχή και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγουν απωθημένα, ανείπωτα λόγια και καταπιεσμένα συναισθήματα που θα σας αναγκάσουν να χαράξετε μια διαφορετική πορεία ούτως ώστε να μην απομακρυνθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, όχι μόνο από το ταίρι, αλλά και από φίλους καρδιάς.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε ένα, μάλλον, “πολεμικό” κλίμα στο εργασιακό, και όχι μόνο, περιβάλλον που θα σας αναγκάσει να ανεβάσετε τείχη προστασίας και να αμυνθείτε κατά το δοκούν. Θα χρειαστεί να παλέψετε για να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στο πλαίσιο της εργασίας ή της καθημερινότητας θα σας αποσυντονίσουν και προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια σχετικά με την εξέλιξη των πλάνων σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, είτε από τη δική σας μεριά, είτε από του/της συντρόφου σας, που θα χρειαστούν σωστούς χειρισμούς έτσι ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια έκτακτα έξοδα, σχετικά με την κατοικία ή με ανάγκες μελών της οικογένειάς σας, θα σας αγχώσουν καθώς θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποια ανατροπή στο συναισθηματικό πεδίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ανακατευτείτε με κουτσομπολιά και ίντριγκες στο εργασιακό σας περιβάλλον γιατί στο τέλος εσείς θα είστε αυτοί που θα εκτεθούν και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σας αγχώσουν καθώς και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αφορούν ανάγκες των παιδιών ή νεαρότερων μελών της οικογένειάς σας. Αισθηματικά, θα έρθετε αντιμέτωποι και θα εκνευριστείτε με ανώριμες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε ανατροπές και απότομες αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσουν. Κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά με την κατοικία σας θα σας αναγκάσουν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις οικονομικής διαχείρισης.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην βγάζετε ελαφρά τη καρδία συμπεράσματα σχετικά με τον τρόπο που οι άλλοι επικοινωνούν και συμπεριφέρονται γιατί απλά θα “κουμπώσουν” πάνω σε δικές σας ανασφάλειες ή απωθημένα με αποτέλεσμα λάθος εκτιμήσεις. Προσοχή στην οδήγηση.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments