Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑναταραχή στο Παλάτι - Η νέα ανακοίνωση για την υγεία της Kate...

Αναταραχή στο Παλάτι – Η νέα ανακοίνωση για την υγεία της Kate Middleton


Νέα ανακοίνωση για την υγεία της Kate Middleton δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι καθώς οι εικασίες οργιάζουν στο διαδίκτυο, ειδικά μετά την απουσία του William από το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία δείχνει μια δυσαρέσκεια για τα όσα ακούγονται, οι αξιωματούχοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να τα πάει «καλά».

Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα. Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι βασιλικοί σχολιαστές κάλεσαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή, ειδικά μετά από όσα ακούγονται.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικές στιγμές», εννοώντας ότι υπάρχει αναταραχή μετά την διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο.

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα William την τελευταία στιγμή, αναπόφευκτα θα υπάρξουν εικασίες, κάποιες από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες. Υπήρχαν χαζές αναφορές σε δημοσίευμα τις προάλλες για την υγεία της Kate, για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν γρήγορα σε όλο τον κόσμο», συνέχισε λέγοντας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments