Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘάνος Λέκκας - Το Ναυάγιο: «Δεν έχω social media, δεν θέλω να...

Θάνος Λέκκας – Το Ναυάγιο: «Δεν έχω social media, δεν θέλω να μάθει κάτι ο κόσμος για μένα πέραν της δουλειάς μου»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Θάνος Λέκκας, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του Μιχάλη, αλλά και για την επιτυχία της σειράς.

«Δεν φανταζόμουν την επιτυχία που έχει το Ναυάγιο. Όταν είδα τη δουλειά είπε “Θάνο έχει πολλή δουλειά”. Ποτέ δεν βάζω μπροστά μου κάτι μεγαλύτερο από αυτό που μπορώ να φάω», είπε αρχικά ο Θάνος Λέκκας.

Στη συνέχεια ο Θάνος Λέκκας πρόσθεσε: «Οι ηθοποιοί πάντα έχουν κάτι κοινό με τον ρόλο τους. Στον ρόλο μου έχω βάλει αναγκαστικά πράγματα του πατέρα μου, το παππού μου, ενώ αυτοί ήταν που έζησαν και πέρασαν από εκείνη την εποχή».

Όσον αφορά τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Θάνος Λέκκας αποκάλυψε: «Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν για όλους, οι αντοχές μειώνονται. Είναι μια πολιορκία του ποιος θα σε ρίξει πρώτος. Το ότι δεν έχει χρήματα; Το ότι έχεις κουραστεί; Οι απειλές; Οι πιέσεις; Έχουμε πολλές ταραχές να δούμε».

«Δεν έχω social media. Δεν θέλω να μάθει κάτι ο κόσμος για μένα πέραν της δουλειάς μου. Ευτυχώς έχω δίπλα μου ανθρώπους που ανεβάζουν. Δεν θέλω να έχω social media», σχολίασε κλείνοντας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments