Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κινηθεί νομικά κατά της Super Kiki

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κινηθεί νομικά κατά της Super Kiki


Η Super Κική θέλησε να δώσει εκ νέου την δική της απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Η δημοφιλής youtuber και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου λέγοντας ότι δεν αντέχει την κοροϊδία, χωρίς ωστόσο να αμφισβητεί ότι με την Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν καλοί γονείς.

Συγκεκρμένα, η Super Κική ανέφερε στο βίντεό της: «Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δε ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να  συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζει. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέτα τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εντωμεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω, Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Όπως δήλωσε, όλο αυτό που γίνεται προσβάλλει τόσο τον ίδιο, ενώ διαταράσσει και την ψυχολογία της εγκυμονούσας συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, και στο μέλλον μπορεί να βλάψει και το παιδί του.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments