Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ντάνη Γιαννακοπούλου

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ντάνη Γιαννακοπούλου


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, αναφέρθηκε σε αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής της, και αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν κοιμάμαι, καθόλου, κοιμάμαι ένα δίωρο. Έχω κάτι πονάκια, έχω και πολύ άγχος, και στο ξεκίνημα είχα άγχος γιατί είχα κάτι επιπλοκές, και τώρα έχω άγχος. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη, επειδή κι εγώ είχα τη σειρά και σκεφτόμουν ότι δε πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω και δε πρέπει να χάσω το τρένο.

Δε ξέρω γιατί το περνάμε αυτό εμείς οι γυναίκες. Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων και είναι πολύ αγχωτικό αυτό. Το συζητούσαμε αρκετά με τον σύζυγό μου, και είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, απλά ήρθε πιο νωρίς. Ήμασταν τυχεροί.

Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι έχω ένα πλασματάκι μέσα μου και οφείλω και θέλω, και είναι προτεραιότητά μου να το προστατέψω και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Θα πω και τα όχι μου, θα βάλω και τα όριά μου καλύτερα…», είπε αρχικά η Ντάνη Γιάννακοπούλου.

«Όταν έκανα την εξέταση β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο, λέω εντάξει είναι ίδια με εμένα. Είναι κοριτσάκι. Εγώ κοριτσάκι ήθελα» είπε σε άλλο σημείο η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments