Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleSurvivor: Εκνευρισμένη η Μαρία Αντωνά με τον James Καφετζή – «Δεν μπορώ...

Survivor: Εκνευρισμένη η Μαρία Αντωνά με τον James Καφετζή – «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί»


Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor 2024 η Μαρία Αντωνά εξέφρασε την άποψη πως ο James Καφετζής τη στοχοποιεί από τη πρώτη μέρα στο παιχνίδι, κάτι που όπως είπε, δε μπορεί να καταλάβει από το που πηγάζει.

«Πως μπορεί ο James και ο κάθε James, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δε μπορείς να πεις κάτι.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο James από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δεν με αφορά καθόλου.

Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του James, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί».

Η Μαρία Αντωνά όμως δεν έμεινε εκεί, αφού εξέφρασε την απορία της και στον αγωνιστικό χώρο με τον James Καφετζή να εκφράζει τη δική του άποψη.

 

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

Most Popular

Recent Comments