Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΖωδιαΟ Ερμής στους Ιχθύς από 23 Φεβρουαρίου - Προβλέψεις για τα ζώδια

Ο Ερμής στους Ιχθύς από 23 Φεβρουαρίου – Προβλέψεις για τα ζώδια


Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Μαρτίου 2024. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος που εκφραζόμαστε και σκεφτόμαστε, ενώ οξύνεται ιδιαίτερα η φαντασία.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23 Φεβρουαρίου, εκκινεί ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να μειώσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έως τις 10 Μαρτίου, φαίνεται πως θα προετοιμάσεις κάποια αλλαγή που θα ακολουθήσει λίγο παρακάτω, ενώ καλό είναι να μην συμμετέχεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, ώστε να μην βλάψεις την εικόνα σου. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις το διάστημα αυτό και προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε πράγματα που ξεκουράζουν το σώμα και την ψυχή σου…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23 Φεβρουαρίου, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο και τους μελλοντικούς σου στόχους. Έως τις 10 Μαρτίου, η κοινωνική σου διάθεση ανεβαίνει, κάνεις νέους φίλους και βάζεις στη ζωή σου ενδιαφέρουσες παρουσίες. Είναι, επίσης, ένα ιδανικό διάστημα για να ενταχθείς σε κάποια ομάδα ή σύλλογο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και στόχους, φαίνεται πως καταφέρνεις να τα εξελίξεις και να φτάσεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου, στις 23 Φεβρουαρίου. Έως τις 10 Μαρτίου, θα διαπραγματευείς περισσότερο με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία. Δεν αποκλείεται, επίσης, να αλλάζει κάτι στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να σου προταθεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα σε κάνει πιο δημιουργικό αλλά θα απαιτεί και περισσότερο χρόνο από σένα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εστιάσεις στο επαγγελματικό σου μέλλον και στον προσανατολισμό σου αυτή την εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες από τις 23 Φεβρουαρίου, μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου που σε βοηθά να δρομολογήσεις κάποια σχέδια. Νομικά ζητήματα και θέματα εκπαίδευσης παρουσιάζουν εξελίξεις έως τις 10 Μαρτίου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό. Παράλληλα, ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για λόγους επαγγελματικούς και γενικότερα, θα θελήσεις να επεκταθείς με κάθε τρόπο, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

ΛΕΩΝ

Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου αλλά και κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 10 Μαρτίου, είναι πιθανό να κληθείς να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια, κληρονομιές, συμβόλαια ή οικονομικές συμφωνίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, ίσως υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να συμβιώσεις με το ταίρι σου, ενώ για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, οι πιθανότητες επικοινωνίας με έναν πρώην σύντροφο, είναι ιδιαίτερα αυξημένες…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 23 Φεβρουαρίου, απέναντι από το δικό σου, επηρεάζοντας τον τομέα σχέσεις. Έως τις 10 Μαρτίου, φαίνεται πως θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και πως θα θελήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από κοινού. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, οι πιθανότητες να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι αυξημένες ή ακόμη και να κάνεις μια νέα, ρομαντική γνωριμία με προοπτική να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, με πιθανή τη σύναψη μιας καινούριας ή μέσα από αλλαγές σε συναδελφικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 23 Φεβρουαρίου, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την εργασιακή σου καθημερινότητα. Έως τις 10 Μαρτίου, φαίνεται πως η καθημερινότητά σου αποκτά άλλους ρυθμούς και το πρόγραμμά σου αλλάζει, ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας ή υποχρεώσεων. Παράλληλα, το διάστημα αυτό πιθανόν να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και να αποφασίσεις να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που τη βελτιώνουν. Στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενδέχεται να υπάρξουν νέα δεδομένα που τις συναδελφικές σου σχέσεις ή τον χώρο που δουλεύεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 23 Φεβρουαρίου, μια θέση που ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 10 Μαρτίου, πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και ερωτικά παιχνίδια, ενώ ίσως να μπει στη ζωή σου και ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν παιδιά, θα δουν την επικοινωνία μαζί τους να βελτιώνεται και ίσως να τους απασχολήσουν και κάποια ζητήματα που τα αφορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες από τις 23 Φεβρουαρίου, μια θέση που φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έως τις 10 Μαρτίου, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις, να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή σε μια μετακόμιση. Από την άλλη, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με κάποιον από τους γονείς σου, προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα. Γενικότερα, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες από τις 23 Φεβρουαρίου, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Έως τις 10 Μαρτίου, φαίνεται πως γίνεσαι πιο εκφραστικός και μιλάς ανοιχτάς για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Παράλληλα, ίσως να έχεις περισσότερο χρόνο για κοντινές αποδράσεις αλλά και για  νέες γνωριμίες, ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι σχέσεις σου με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή γείτονες. Από την άλλη, η διέλευση αυτή σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου και σε ωθεί να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μία ξένη γλώσσα ή ένα καινούριο επαγγελματικό αντικείμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στους Ιχθύες από τις 23 Φεβρουαρίου, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Έως τις 10 Μαρτίου, θα εστιάσεις περισσότερο στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου και ενδέχεται να προσπαθήσεις να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση στα έσοδα και στα έξοδά σου, ώστε να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν επενδύσεις, αγοραπωλησίες ή η αναζήτηση πρόσθετων πηγών εισοδήματος. Είναι ένα καλό διάστημα, για να θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου και να αναλογιστείς αυτά που έχουν πραγματική σημασία και αξία.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 23 Φεβρουαρίου και έως τις 10 Μαρτίου, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα δεδομένα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Επαγγελματικά εγχειρήματα, νέα σχέδια, γνωριμίες και επαφές θα είναι στο μενού αυτής της περιόδου, ενώ έντονη θα είναι και η κινητικότητα όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάθε είδους εκκρεμότητα και υποχρέωση, να δικτυωθείς, να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια και να διοχετεύσεις την ενέργεια σε καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που ικανοποιούν το πνεύμα σου.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

Most Popular

Recent Comments