Η Χριστίνα Μπόμπα απαντάει πρώτη φορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντάει πρώτη φορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης


Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα social media μετά από απουσία ενάμιση μήνα και αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο λόγος που η γνωστή Influencer πήρε τον χρόνο της μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μια ενδεχόμενη δεύτερη εγκυμοσύνη. Κάτι τέτοιο όμως η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε μέσα από τα Instagram Stories της, ενώ αποκάλυψε ότι πήρε 10 κιλά το φετινό καλοκαίρι..

«Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα σε αυτή την ερώτηση που μου κάνετε θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι. Γιατί είχα κουραστεί και είχα όρεξη να φάω.

Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θες να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά, όχι. Απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ» απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE