Αντώνης Αντωνίου – «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Οι σχέσεις του με την τηλεοπτική Βούλα

Αντώνης Αντωνίου – «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Οι σχέσεις του με την τηλεοπτική Βούλα


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε τι πρωί της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Αντωνίου.

Ο τηλεοπτικός Μηνάς από την τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον θάνατο της Βουλίτσας, κατά κόσμον, Ελένης Κοκκίδου.

«Ήταν δύσκολη η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βουλίτσας. Σαν ηθοποιοί το χαρήκαμε γιατί ήταν πραγματικά πολύ ωραίο και συγκινητικό. Μας άρεσε πάρα πολύ.

Μου το είπε η ίδια η Ελένη Κοκκίδου ότι δεν θα είναι στη σειρά και δεν ήθελε να το μάθω από αλλού. Μου είπε ότι είχε άλλες βλέψεις και ήθελε να ακολουθήσει τα όνειρά της. Της είπα ότι αυτό είναι ιερό πράγμα και ότι ο καθένας ακολουθεί τα όνειρά του» είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

Απαντώντας στις φήμες περί κακών σχέσεων με την Ελένη Κοκκίδου ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές, άτυχες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα ρουτίνα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές διαφωνίας, κάποιας έντασης, αλλά αυτό σε επαγγελματικά και συναδελφικά πλαίσια».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο Αντώνης Αντωνίου, η Βουλίτσα θα συνεχίζει να εμφανίζεται σε κάποια επεισόδια της σειράς ως φάντασμα, μέχρι ο Μηνάς να σταθεί στα πόδια του.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE