Το νέο άλμπουμ της θα έχει «μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει»

Το νέο άλμπουμ της θα έχει «μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει»


Η Halsey ετοιμάζει το νέο άλμπουμ της.

Η Halsey έδωσε στους θαυμαστές της μία μικρή ιδέα της κατεύθυνσης που θέλει να ακολουθήσει στο επόμενο άλμπουμ της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Halsey χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των θαυμαστών της, μία από τις οποίες αφορούσε την πρόοδο του νέου άλμπουμ της και τον ήχο του.

«Από αυτή τη στιγμή, το προσεγγίζω περίπου όπως προσέγγισα το “Manic”», απάντησε, αναφερόμενη στο τρίτο άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε το 2020.

Διαφήμιση

«Χωρίς αυστηρές παραμέτρους ως προς το είδος ή οτιδήποτε άλλο. Απλά κάνω αυτό που μοιάζει καλό και αυτό που είναι σημαντικό για εμένα», εξήγησε.

Η Halsey πρόσθεσε ότι το άλμπουμ μέχρι στιγμής περιέχει «μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει».

«Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου από τότε που έγραψα το τελευταίο άλμπουμ», σημείωσε.

Στην τελευταία κυκλοφορία της, η Halsey συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Suga των BTS για να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του τραγουδιού «Lilith» για το video game «Diablo IV».

Το «Lilith» συμπεριλήφθηκε αρχικά στο υποψήφιο για Grammy άλμπουμ «If I Can’t Have Love, I Want Power» της Halsey που κυκλοφόρησε το 2021. Η νέα έκδοση του «Lilith» διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο κουπλέ από τον ράπερ των BTS.

Τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό ότι η Halsey υπέγραψε ένα νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Columbia Records της Sony Music, μετά τη λύση της συνεργασίας της με την Capitol Records.

Τον Απρίλιο, οι μάνατζερ της τραγουδίστριας, οι Jason Aron και Anthony Li της Anti-Pop, επιβεβαίωσαν ότι η Halsey αποχώρησε από την Capitol Records έπειτα από οκτώ χρόνια και τόνισαν ότι είχε νέα μουσική στα σκαριά.

Αν και δεν δόθηκε καμία επίσημη εξήγηση για την αποχώρησή της από την Astralwerks της Capitol Records, η 28χρονη τραγουδίστρια είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την εταιρεία για την κυκλοφορία του τραγουδιού της «So Good».

Η Halsey κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ της, «If I Can’t Have Love, I Want Power», τον Αύγουστο του 2021, ένα μήνα αφότου απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Alev Aydin τον γιο της Ender.

Αυτόν τον Απρίλιο, η τραγουδίστρια χώρισε με τον Alev Aydin και ζήτησε την «πλήρη φυσική κηδεμονία» του Ender, ο οποίος είναι τώρα σχεδόν δύο ετών.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE